پاکورا یا پکورا یا پاکوره نام غذایی فوری هندی و در اصل از گجرات است که به صورت گلولههای برشته شده خمیر به همراه مخلفات دیگر عرضه میشود. در کشورهای هند، پاکستان، مالزی، آسیای جنوب شرقی، ایران، افغانستان و چین طبخ میشود. همچنین از پاکوره برای سحری و افطار مسلمانان در ایام ماه رمضان استفاده میشود. در جنوب ایران به ویژه استان بوشهر، استان خوزستان و استان سیستان و بلوچستان پاکوره در دکههای متعددی در شهرها عرضه میشود.
سلام زودپزی عزیز
طرز تهیه پاکوره:
- بتدا در ظرفی خمیر مایه فوری+شکر و آب ولرم را مخلوط و روی ظرف را بپوشانید و حدود 5 تا 7 دقیقه صبر کنید تا خمیر مایه عمل آمده و کف کند.
- آرد نخود+آرد سبوسدار را در کاسه ای بریزید. خمیر مایه عمل آمده را اضافه و مخلوط کنید.
- در این مرحله مواد کمی سفت است بنابراین کم کم آب ولرم اضافه و هم بزنید تا غلظت مواد مثل ماست شود.
- اگر مواد سفت بود کمی آب ولرم اضافه کنید و اگر شل بود کم کم آرد سبوسدار اضافه کنید تا به غلظت ماست برسد.
- سبزیهای ساطوری و ادویه ها را هم اضافه و مخلوط کنید.
- روی ظرف را بپوشانید و 1 ساعت در جای گرمی استراحت دهید تا حجم مواد خمیری دو برابر شود.
- سپس هر بار مقداری از مواد را به کمک قاشق در روغن داغ شناور بریزید و کمی صبر کنید یک طرف پاکورا ها که کمی پف کرد برگردانید تا سمت دیگر هم پف کرده