Card image
ترش شامی

مواد اولیهمقدارواحد
گوشت چرخ کرده 200 گرم
پیاز 1 عدد(ریز رنده شده آب گرفته شده)
سیب زمینی 1 عدد(ریز رنده شده آب گرفته شده)
جعفری 1 قاشق غذا خوری
نمک فلفل زردچوبه به مقدار لازم
تخم مرغ 1 عدد

50
3
شامی ترش، از غذاهای محبوب گیلانی است. این شامی با سس غلیظ و خوشمزه خودش سرو می شود. خوشبختانه طرز تهیه این غذای خوشمزه بسیار ساده است و در زمان کوتاهی می توانید این غذا را تهیه کنید. شامی ترش در گیلان با یک سس غلیظ و خوشمزه درست می شود و به همراه برنج سرو می شود. شامی ترش یک غذای خوشمزه و دلپذیر است که به ذائقه اکثر افراد خوش می آید. شما می توانید با خاطری آسوده این غذای خوشمزه را برای مهمانی های خود درست کنید. ما در زودپز به آموزش شامی ترش گیلانی می پردازیم. برای مشاهده آموزش کامل و مرحله به مرحله طرز تهیه شامی ترش در زودپز همراه باشید.
سلام زودپزی عزیز

طرز تهیه ترش شامی:

  1. تمام مواد بالا رو مخلوط کنید و به هر اندازه که میخواید شکل بدید و داخل روغن سرخ کنید مثل کتلت
  2. یک عدد پیاز متوسط رو خرد کنید و سرخ کنید
  3. اگه پیاز داغ دارید دو قاشق بریزید داخل قابلمه و دو قاشق رب آلو با مقدار خیلی کم روغن تفت بدید
  4. تا خوشرنگ بشه یک و نیم لیوان آب بریزید تا بجوش بیاد وقتی جوش اومد نمک و فلفل رو اضافه کنید
  5. نصف استکان آب نارنج بهش اضافه کنید.
  6. یک ربع که آروم جوشید شامی های سرخ شده رو داخلش بریزید و ده دقیقه آروم بجوشه تا سس به خوردش بره.
  7. برای کنارش گوجه و سیب زمینی سرخ شده قرار بدید
  8.  با یک کته نوش جون کنید.
  9. میتونید شامی های سرخ شده رو ده دقیقه مونده به سرو داخل سس بریزید